Mijn apps en toestemmingen

Over de Mijn apps functie

Met de Mijn apps functie kunt u de opslagruimte optimaliseren en potentiële beveiligingsrisico's op uw apparaat onder controle houden.

In de sectie Machtigingen van het venster Mijn apps kunt u de machtigingen beheren die u hebt verleend aan apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

In het gedeelte Apps van het venster Mijn apps kunt u de lijst met apps bekijken die op uw apparaat zijn geïnstalleerd (behalve systeemapps en Kaspersky-app), zien welke apps u niet gebruikt, ze verwijderen en opslagruimte vrijmaken op uw apparaat .

In deze sectie

Geïnstalleerde apps analyseren

Machtigingen weergeven